Orban nu retrage miniştrii cu aviz negativ. Norica Nicolai: S-ar putea să îl coste

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai a declarat că decizia lui Ludovic Orban de a nu retrage miniştrii cu aviz negativ din cabinet ar putea să atârne greu la votul de învestitură. 

"Nu pot spune că Guvernul Orban este deja trecut prin Parlament. Jocul politic în Parlament este fluid acum şi orice comentariu cu privire la ce vrea dl Orban să facă este inutil. Dar pot spune un singur lucru. Este o cutumă parlamentară ca atunci când un ministru nu primeşte avizul comisiei, acesta să fie retras. Îmi pare rău că dl Orban a făcut front comun cu persoanele care nu au convins comisiile, acest lucru denotă lipsă de respect. S-ar putea ca această situaţie să îl coste pe dl Orban", a spus Norica Nicolai, ALDE. 

"Când vrei fără penali, începe cu tine"

"Când în spaţiul public ceri o campanie fără penali cu oameni care trebuie să se situeze împotriva oricărui dubiu, dacă te respecţi, trebuie să începi cu tine. Au apărut dezvăluiri peste tot cu chestiuni care pot fi de natură penală despre anumite persoane, aşa că eu cred că dl Orban ar trebui să propună înlocuirea acestor miniştri cu persoane care să dea garanţia Parlamentului că lucrurile vor merge bine în continuare", a mai spus Norica Nicolai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel