Oprah Winfrey, dezvăluiri după scandalul creat de Meghan și Harry: "Nu aveam idee". Ce le-a spus înainte de filmări

Captură Foto: talkshoplive
Captură Foto: talkshoplive

Oprah Winfrey a făcut dezvăluiri la mai bine de două luni de la interviul cu Meghan și Harry.

Deși au trecut mai bine de aproape trei luni de la difuzarea interviului cu Meghan Markle și Prințul Harry, Oprah Winfrey vorbește despre declarațiile celor doi Duci care au stârnit o mulțime de controverse pe tot mapamondul. 

Jurnalista a mărturisit că a fost "surprinsă" de informațiile divulgate de aceștia și acuzațiile de rasism la adresa Familiei Regale.

"Am fost surprinsă! Nu aveam idee că va avea impactul reverberant pe care l-a avut și îl are în continuare", i-a mărturisit Oprah jurnalistei Nancy O'Dell, spunând că a fost impresionată de cât de mult au vorbit cei doi.

Mesajul jurnalistei pentru Meghan și Harry, înainte de interviu

În plus, Oprah Winfrey a dezvăluit că nu a vorbit personal cu prințul Harry și cu Meghan Markle înainte de interviu, însă le-a trimis un mesaj.

"Intenția noastră comună a fost adevărul. Ei au vrut să-și spună povestea și să și-o spună în așa fel încât să fie cât se poate de veridici", a mai spus Oprah.

De asemenea, ea a dezvăluit că a depus mult timp, efort și energie, pentru a se asigura că nu s-au scurs detalii din interviul înainte de difuzarea acestuia, pentru ca declarațiile lor să nu fie interpretate greșit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel