Olivia Newton-John, cancer. O nouă recidivă

Actriţa şi cântăreaţa australiană Olivia Newton-John a anunţat că suferă din nou de cancer.

Olivia Newton-John a spus că este nevoită să recurgă la uleiul de cannabis pentru a-şi alina suferinţa, relatează luni ziarul spaniol ABC. A trecut mai mult de un deceniu de când Olivia Newton John, memorabila Sandy din Grease, filmul în care a jucat în 1978 alături de John Travolta, a confirmat că suferă de cancer la sân.

La 68 de ani, actriţa a anunţat că suferă pentru a treia oară de cancer. Actriţa a dezvăluit acest lucru într-un interviu acordat programului american Seven Night Sunday, explicând că tumora este localizată în dreptul coloanei vertebrale şi a migrat de la sân, unde a fost iniţial diagnosticat cancerul.

Olivia Newton-John a mărturisit că foloseşte uleiul de cannabis pentru a-şi alina durerea, un tratament care speră să fie în curând disponibil şi în ţara ei de origine, Australia. Cu toate acestea, actriţa a declarat că este convinsă că va învinge din nou boala şi că este angajată într-o nouă bătălie împotriva cancerului. ”Soţul meu este şi va fi mereu alături de mine pentru a mă susţine şi a câştiga această luptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel