Oana Zăvoranu, plină de operații estetice. A fost demascată, cum arăta înainte de a-și modifica fața

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Câte operații estetice are Oana Zăvoravu. O fostă ispită de la "Insula iubirii" o dă de gol! 

Oana Zăvoranu a luat la rost cam pe toate divele de Capitală, care se dau ceea ce nu sunt. Vedeta le-a criticat aspru pe Oana Roman, Monica Gabor, Cristina Ich sau Andreea Bălan. Iată că a venit rândul Queridei să fie demascată în privința operațiilor estetice pe care le are.

Nicoleta Dragne, una dintre cele mai cunoscute foste ispite de la „Insula Iubirii”, a scos la iveală declarațiile medicului estetician care a „remodelat-o” pe Oana Zăvoranu.

Cum arăta Querida înainte de intervenții

În momentul în care a venit la mine, Oana era o fată frumușică, albă și extrem de simpatică. A vrut să își facă niște intervenții pentru că avea niște complexe la nivelul picioarelor. Prima operație pe care i-am făcut-o a fost în trei etape: o liposucție la genunchi, o liposucție la coapse și apoi un transfer de grăsime la gambe. I-am îngroșat gambele care erau foarte subțiri. A doua operație a fost la șold. Oana era foarte deranjată de felul în care arăta, se considera grasă și a vrut neapărat să fie băț. M-am conformat și i-am scos grăsimea inestetică din șolduri.”, a declarat medicul estetician Marek Vâlcu.

Ce și-a făcut la față

„Pentru cei care nu știu, I-am făcut Oanei intervenții și la nivelul feței. A venit să îmi spună că nu e mulțumită de nimic și să îi fac ceva. I-am pus fire în obraz, un lifting cu fire, astfel că obrazul nu i-a mai căzut de la nopțile nedormite și de la alimentația haotică. Nu a fost mulțumită numai de lifting, așa că i-am pus și botox la nivelul ochilor.”, a mai spus medicul, potrivit spynews

Ce operații spune Oana Zăvoranu că are

„Mi-am făcut a 9-a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă, și mi-a ieșit! Sunt în situația în care pot iniția un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase. Consider că în prezent există tendința total greșită, de a își face toate operații care să le deformeze nejustificat. Silicoane ca pepenii, talie mai subțire ca a unui somalez și fund lat, mare, de vădană. Un corp armonios cu umerii svelți, talie de bun simț și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate.”, a spus Oana Zăvoranu acum ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel