Oana Zăvoranu, mesaj controversat pe Facebook.

Oana Zăvoranu a postat mesaj cu subînţeles pe Facebook. Din cuvintele scrise de ea pe contul de socializare reiese fie că s-a căsătorit în secret, fie că urmează să facă acest pas în curând.

Oana Zăvoranu povesteşte că recent, iubitul ei, palestianul Alex Ashraf i-a făcut cunoştinţă cu familia sa. Zăvoranca se laudă că a găsit, în sfârşit, o femeie care o înţelege şi se comportă cu ea ca şi cum ar face parte din familie.

"Am cea mai frumoasă soacră, Petronela Maria (...), şi sunt cea mai fericită că am regăsit-o, şi în mod nedrept titulatura e de soacră, când doamna Petronela, numai soacră nu e....E MAMA MEA, cu încuviinţarea dumneaei, fireşte. Am cei mai frumoşi şi cool cumnaţi ever, unul mai frumos că celălalt, unul mai erudit că celălalt, unul mai aranjat şi dichisit decât celălalt (...) şi nu în ultimul rând, cea mai scumpă bunică, o femeie cum rar găseşti. Ashraf, iubitul meu, îţi mulţumesc că ai o familie atât de minunată, care mă face să simt că aparţin şi eu cuiva, că am o mamă şi nişte fraţi", a scris Oana Zăvoranu, pe contul ei de Facebook.

După acest mesaj, comentariile au început să curgă. Cei mai mulţi se întreabă dacă nu cumva Oana a făcut deja pasul cel mare alături de Alex, cu care este împreună de 3 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel