Oana Zăvoranu, mesaj acid: "Au capacul crăpat la WC...". Pe cine atacă vedeta

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a transmis un nou mesaj acid, pe Instagram, după ce și-a prezentat casa "elegantă și luxoasă". Pe cine atacă, de această dată, bruneta.

„Întotdeauna am considerat că o casă frumoasă, elegantă și luxoasă te reprezintă... adică spune imediat cine ești. Eu casa asta o am din anul 2007, după ce am dat tot ce aveam ca să fie a mea, pentru că am iubit-o și am considerat că mă reprezintă! Nu moartele de foame care au „colecții de parfumuri", extensii de păr, peruci, pantofi de dansat la bară „bucuria piticului" cu platformă de 30 cm și toc de 20 sau genți fake 3 (cunoscătoarele știu ce vreau să zic) sunt „șmekere" !?

Nu, nu sunt „șmekere" și nu vor fi niciodată, că ele stau în chirie și au capacul crăpat la wc, dar se dau mari vedete! Nu fetiță, voi sunteți doar niște sugative... atât...? Șmekeria adevărată începe de la o casă frumoasă.... abia după se cumpără o mașină sau rujuri. Iar parfumurile alea de le arătați voi pe la tv, „scumpe și originale"... și alea sunt la fel de ieftine și fake, ca și voi! Ați înțeles?", a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Vezi și: Oana Zăvoranu, căutată de Răzvan Ciobanu, înainte de a muri: Era distrus!

Google Maps, funcție inedită. Postezi fotografii cu mâncare? Ești direct vizat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel