Oana Zăvoranu. Capatos, INTERVENȚIE la Gâdea: Este o MINCIUNĂ

Au fost scene șocante miercuri când Oana Zăvoranu a decis să-și doneze o parte din haine. Dan Capatos a avut o intervenție, în direct, la Antena 3, cu privire la acest subiect.

Mihai Gâdea i-a spus: "Au venit unele persoanele care au încercat să acrediteze ideea că tu și Oana Zăvoranu ați organizat toată mișcarea cu donația hainelor. Care este povestea?".

[citeste si]

"Da, este o minciună sau o răutate. Nu este organizarea Antenei 1. Se poate vedea acest lucru din moment ce toată presa a avut acces la eveniment. Toți jurnaliștii au relatat, pe larg, evenimentul. Este clar că dacă organizam noi, aveam, în mod firesc, o exclusivitate și, în mod clar, nu organizam așa. A fost ideea Oanei Zăvoranu, iar excentricitățile sale nu mai surprind pe nimeni, mai ales că vorbim despre un lucru făcut pe un fond bun. A venit în emisiunea mea pentru a promova această acțiune. Și ea era nesigură. Se întreba dacă merită să facă așa ceva ținând cont că mai făcuse un astfel de gest în momentul când a dispărut Mărioara Zăvoranu. I-am atras atenția că trebuie să fie foarte atentă la reacția publicului", a zis Dan Capatos la Antena 3.

"Nu trebuie să râdem că a ieșit scandal pentru că îmi aduc aminte de zilele de Black Friday din America, atunci când oamenii se îmbulzesc și sparg ușile, vitrinele magazinelor care organizează evenimente cu reduceri", a mai zis Dan Capatos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel