Oana Zăvoranu, atac la Monica Gabor după moartea mamei acesteia

Oana Zăvoranu a avut o reacție neașteptată la aflarea morții  mamei Monicăi Zăvoranu: “Condoleanțe Monicăi și invizibilului ei iubit!”. 

Despre adversitatea Oanei Zăvoranu față de  Monica Gabor nu mai este un secret pentru nimeni, mai ales că  Oana  a dat-o afară de la propria emisiune în urmă cu patru ani. La aflarea veștii ca mama Monicăi a murit, Zăvoranu  a avut o reacție neașteptată, scrie Wowbiz.

Oana Zăvoranu i-a transmis condoleanțe Monicăi într-un mod  ironic: “Cine e Monica Gabor? Aaaaaa, aia care dacă vrea Băse îi aranjează ea prin iubitul ei o întâlnire cu Barak Obama? Adică viitoarea primă doamnă a Americii? Daaaa, sunt tare tristă să aud că nu a apucat să își vadă fiica pe cele mai înalte culmi! Condoleanțe ei și invizibilului ei iubit!”, a declarat Zăvoranu pentru WOWbiz.ro.

Oana Zăvoranu a continuat,  explicând  gestul și accentuând ideea că nu ar putea lua în derâdere decesul unui om, că pe Moni nu o iartă și o taxează pentru vorbele pe care le-a spus recent, într-o emisiune televizată: “Păi Băse ar trebui să îi fie alături, nu? Că doar prin ea poate ajunge și el la Obama. Și eu îi sunt alături, poate mă prezintă și pe mine lui David Blane, că ăla e pistol cu apă pe lângă prietenii ei. Sincer, eu nu comentez moartea nimănui, Doamne ferește, ci doar pe cei din jurul mortului. Nici de moartea lui Cioabă nu-mi permiteam să râd, ci de pirandele din jurul lui”, a mai spus Oana.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel