Oana Zăvoranu, ATAC fără precedent. Ce PORECLĂ i-a pus Oanei Roman. INCREDIBIL!

Incredibil! Ce poreclă a primit Oana Roman de la Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a început o serie de atacuri la adresa vedetelor din showbiz, iar totul a pornit de la anunțul divorțului lui Pepe. Cea luată în vizor a fost Oana Roman, prietena lui Pepe. Cele două nu s-au înțeles niciodată. 

Chiar dacă Oana Roman a fost discretă și și-a limitat cuvintele când a fost întrebată despre Oana Zăvoranu, bruneta nu s-a abținut și i-a dat chiar și o poreclă fiicei lui Petre Roman. 

Astfel, Oana Zăvoranu a numit-o "Peppa Pig", un celebru personaj de desene animate și a construit o poveste acidă în jurul acesteia.

„A fost odată ca niciodată o fetiță cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar pofta de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile trupului ei.

Părinții, mai ales tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea. O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig.  Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place deloc de ea", a scris Oana Zăvoranu pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel