Oana Zăvoranu, șantaj. Replică genială a dr. Vâlcu pentru avocatul vedetei

Medicul Marek Vâlcu i-a dat o replică bună avocatului Oanei Zăvoranu care a încercat să-l prindă într-o capcană avocățească, în direct la ”Un show păcătos”.

Marek Vâlcu, medicul care o acuză pe Oana Zăvoranu de șantaj, și Viorel Mocanu, avocatul vedetei, discutau despre scandalul care ține prima pagină a ziarelor.

La un moment dat, Viorel Mocanu l-a îndrebat pe medic dacă îi este frică de Oana Zăvoranu sau dacă s-a speriat de aceasta, așteptând, probabil, ca Vâlcu să spună că nu.

”Aș vrea să îl întreb pe domnul doctor dacă s-a speriat de Oana, dacă s-a simțit amenințat de aceasta. Este ditamai bărbatul”, a spus avocatul.

VEZI ȘI: Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj. Poliția ar fi prins-o în flagrant

În acel moment Mara Bănică, prezentă în platou, a intervenit și a spus că e o întrebare retorică.

”S-a speriat că îl face de râs la televizor. E retorică întrebarea, domnule avocat. Cine nu se sperie de Oana și de gura ei?”, a spus Mara Bănică.

Replica cu adevărat bună a venit din partea medicului.

”Domnule avocat, n-aș vrea să am dreptate, dar peste trei ani de zile vă pun eu întrebarea asta. Toți oamenii care au trecut prin fața casei Oanei a avut probleme”, a spus Marek Vâlcu.

VEZI ȘI: Oana Zăvoranu a făcut striptease în direct la TV - VIDEO

Oana Zăvoranu ar fi fost prinsă în flagrant de polițiști în timp ce lua bani de la un medic pe care l-a șantajat.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale.

Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe acesta că va dezvălui presei informații presupus compromiţătoare despre el, dacă nu primește banii ceruţi. Informațiile ar fi constat în dovezi despre implicarea medicului în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel