Oana Zăvoranu, anunț trist: Inima lui a cedat. A luptat până în ultimul moment

Oana Zăvoranu și-a anunțat fanii că trece prin momente grele, după ce a fost nevoită să se despartă de motanul ei, din cauza unei boli care i-a fost fatală.

"Muffin, sufletul nostru a luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală care poate surveni la pisici - FIP sau FIV - o boală letala, în urmă căreia nicio pisicuță în lume nu a putut să fie vindecată sau să supraviețuiască! Am crezut că el o să fie primul. Muffin al nostru a luptat cu boala, mândru, ambițios și demn, vrând să trăiască.

Azi însă, la oră 18:00 inimioara lui mică și mult prea obosită de boală, a cedat și restul nu mai contează. Te iubește mami și tati, Vulpița noastră frumoasă, fulgul nostru de nea, cu cel mai frumos miorlăit din lume, și niciodată nu vei pleca de lângă noi, mama știe.

Îți mulțumim pentru dragostea ta profundă, pentru bucuria pe care ne-ai adus-o în fiecare clipă a ta lângă noi, și știm că știi cât ai fost de iubit și că am făcut imposibilul aproape posibil să te salvăm inimă mea!... Mai aveam nevoie de puțin timp... poate ? Urăsc duminica și mereu am știut de ce. Acum mai mult ca niciodată.

Te iubește mami, tati, Dean, Kimmy, Riri, Thomas, Corina și Marius. Toți te iubim, mereu vei rămâne Muffinul nostru aristocrat", a anunțat Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel