Oana Roman schimbă foaia: Momentul ca oamenii să înțeleagă

Oana Roman a luat o decizie fermă, în ceea ce-i privește pe prietenii și cunoștințele sale.

"M-am hotărât eu așa să nu prea mai fac nimic de amorul artei! Cine dorește serviciile și competența mea, influența pe care o am, vizibilitatea și renumele clădite în 25 de ani de muncă, va trebui să înțeleagă că nu mai fac muncă voluntară și nici pe prietenie! Am zis", a scris Oana Roman pe Facebook.

Vedeta este hotărâtă să-i taxeze pe cei care apelează la serviciile sale, după ce, spune ea, a ajutat pe toată lumea fără să fie recompensata cum se cuvine:

"Nu am pățit nimic, doar că am ajuns eu la concluzia că este momentul ca oamenii să înțeleagă că nu mai pot să fac lucruri doar din prietenie. Am ajuns într-un punct în care... pentru a îmi pune în slujba lor atât cunoștințele, cât și notorietatea pe care o am trebuie să înțeleagă că lucrul acesta costă bani. Și consider că am făcut destul de mulți ani favoruri tuturor, că am ajutat pe toată lumea.

A venit momentul să înțeleagă că s-a terminat cu barterele și s-a terminat cu munca voluntară, că trebuie să respecte munca mea și competența mea, notorietatea pe care mi-am clădit-o în 25 de ani. Am ajuns într-un punct în care pot să îmi permit să cer oamenilor care își doresc să colaboreze cu mine să înțeleagă că lucrul acesta reprezintă pentru mine o muncă până la urmă. Orice muncă trebuie răsplătită", a declarat Oana Roman pentru viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel