Oana Roman, mesaj plin de durere: Umilințe de neconceput! Am luptat cu diavoli cu chip de om

Oana Roman a răbufnit și a transmis un mesaj în care vorbește despre "chinurile" la care a fost supusă.

”Cât am reușit să fac până acum în viață, am făcut eu singură. Cu multe opreliști și cu multe idei preconcepute. Singură, dar absolut singură. Fără pile și fără ajutor. Am luptat enorm cu multe. Cu oameni care mi-au pus piedici, m-au vorbit oribil, mi-au făcut rău intenționat. Și mulți o fac și astăzi”, a scris Oana Roman pe Instagram.

"Nimic nu m-a doborât"

Am luptat cu jigniri, cu umilințe de neconceput, cu bătăi de joc, cu batjocură, cu bârfe, cu diavoli cu chip de om. Și nimic nu m-a doborât încă. Deși uneori obosesc și, încă în naivitatea mea, mă las păcălită și folosită și pun suflet în tot ceea ce fac pentru oameni care nu vor decât să profite. Dar continui să cred că binele pe care îl fac va conta mai mult decât răul care mi se face. Și doar asta mă ține dreaptă. Și fiecare dintre noi ar trebui să gândească așa. E singura soluție! 

Sunt exemplul viu că un om poate trece peste munți de răutate. Și o poate face drept și cu capul sus. Nu este totul despre bani, influență și putere. Viața este despre iubire, cunoaștere, demnitate și onoare. Despre amintiri, familie, copii, soare, animale, flori, mare, iarbă, munți, natură și despre bine. Viața nu este despre manipulare, influență și putere”, a mai scris vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel