Oana Roman, în lacrimi după avort: Sper că Marius nu o să mă părăsească

Oana Roman a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că trece printr-o perioadă extrem de tristă. În urmă cu puțin timp, vedeta a trecut printr-o întrerupere de sarcină și se teme să nu fie părăsită de soțul ei.

"E o dramă faptul că am aflat asta. Ceea ce mi s-a întâmplat după ce am născut este ireversibil. M-a schimbat pe viaţă. Eu nu mai am ce să mai fac, nu mai am cum să mă mai repar. Nu a plătit nimeni pentru ceea ce am făcut eu. După această întrerupere doctorii mi-au spus să nu mai încerc. Mi-au spus că trebuie să înţeleg că trebuie să am grijă de acest copil pe care îl am. Aş fi vrut să îi pot oferi mai mult. Marius e mai tânăr ca mine, el îşi doreşte încă un copil. Nu ştiu ce va fi. Eu sper să nu mă părăsească. Înainte să iau decizia am discutat cu el foarte serios. Eu am tot sperat că se va putea, dar din păcate nu se poate. Acum am realizat cu adevărat prin ce nenorocire am trecut", a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii La Măruță.

"Eu nu exclud nici adopţia. Pentru mine a fost o dramă îngrozitoare. Vreau să vorbesc despre asta pentru că mă doare când mi se pune întrebarea respectivă, când mai fac un copil", a adăugat vedeta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel