Oana Roman, făcută "putoare" și "vacă încălțată". Vedeta, replică ACIDĂ: E plin de terminate, bolnave psihic. Asta e…dacă ești rău și prost

Foto: Instagram Oana Roman
Foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a reacționat după ce a fost jignită pe Internet.

Oana Roman și Marius Elisei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, după ce au trecut de momentele tensionate dintre ei, dar și de divorț.

Se pare că Marius Elisei le răsfață pe Oana Roman și pe fetița pe care o au împreună, Isabela, cu tot felul de surprize și atenții, care au stârnit invidia mai multor persoane. Oana Roman a fost criticată în mediul online și numită "putoare".

Mai exact, totul a pornit de la faptul că Oana Roman l-a pozat pe Marius Elisei în timp ce gătea, motiv pentru care fanii i-au sărit vedetei în cap, că nu este ea cea care stă la cratiță.

Una dintre urmăritoarele vedetei a jignit-o, numind-o "putoare" și "nesimțită", dar Oana Roman nu s-a putut abține și a răbufnit pe Instagram.

"Iar mi-a scris o domnișoară – Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită, că gătește numai bărbatul ăla și tu nu faci nimic -, neînțelegând că pentru el este o pasiune și o face pentru că își dorește foarte mult. Îi place foarte tare să facă asta. Iar mie nu-mi place să gătesc, îmi place să fac alte lucruri. Dar asta e…dacă ești rău și prost", a fost mesajul transmis de Oana Roman, pe InstaStories.

"Este plin de terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău!"

Oana Roman susține că nu o mai afectează părerile celor din jurul ei, în special dacă acestea sunt exprimate în mediul online, de către niște necunoscuți, dar cu toate acestea, a spus că este șocată de anumite răutăți gratuite pe care le fac unii.

"Nu mă regăsesc absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în țara asta și eu nu înțeleg de ce sunt încurajate atitudinile astea absolut oribile din online, deoarece este plin de terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău pentru că propagă ura și asta e un lucru periculos și chiar nu înțeleg de ce există așa ceva.

Mi-a scris una că se bucură că tata m-a părăsit pentru că nu merit să am părinți și că merit să mor. Eu nu înțeleg scopul. Adică la ce folosește cuiva în țara asta faptul că mă calcă în picioare și mă denigrează în felul asta", a mai declarat Oana Roman pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel