Oana Roman, despre relația cu tatăl ei: "E o mare durere...". De unde vine dezamăgirea vedetei

Oana Roman a vorbit despre relația cu tatăl ei și durerea pe care acesta i-a pricinuit-o, de curând. Vedeta și-a deschis sufletul.

"Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama.

"E o mare durere"

Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi do­ream să se bucure pentru această realiza­re a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui ne­poată. Și, pentru ea, el este practic un stră­in. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la tv uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, iar eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată", a povestit Oana Roman pentru viva.ro.

"Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun"

"L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi. A sunat după două luni, pe 26 decembrie, dar nu i-am răspuns, fiindcă eram cu ea la spital, făcuse gripă și se simțea foarte rău. Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile", a mai spus Oana Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel