Oana Roman, declarații în LACRIMI: Nu mai sunt fata lui Petre Roman! Nu mai pot, mi-e greu

Oana Roman a făcut declarații despre tatăl ei.

Oana Roman a izbucnit în lacrimi într-un interviu recent, atunci când a fost întrebată despre tatăl ei, Petre Roman. 

Vedeta a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are, de fapt cu tatăl ei și a subliniat faptul că nu se mai consideră fiica lui Petre Roman.

Oana Roman a mărturisit că mama ei are probleme destul de grave de sănătate și că face tot posibilul pentru ca Mioara Roman să se facă bine și că, pe de altă parte, în ceea ce îl privește pe tatăl ei, lucrurile nu sunt chiar atât de roz, ba chiar relația tată-fiică ar fi una inexistentă.

"Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman"

Ea a spus cu lacrimi în ochi că a încercat de foarte multe ori să reia legătura cu Petre Roman și să restabilească o relație armonioasă, însă acest lucru nu a fost posibil și de multe ori a rămas dezamăgită.

"De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură. Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare.

Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată", a declarat Oana Roman în emisiunea "În oglindă"

Vedeta a mai spus că îi lipsește foarte mult atenția și timpul petrecut cu tatăl său, însă, de fiecare dată când a fost invitată în emisiuni TV, a mărturisit că, deși are o mulțime de nemulțumiri, îl iubește și apreciază extrem de mult pe Petre Roman, cu bune și cu rele.

Oana Roman a afirmat că, dacă ar fi să îl descrie pe tatăl ei într-un singur cuvânt, acesta ar fi, fără dar și poate, "disciplină" și că și-ar dori să îi calce pe urme și să fie la fel de bine organizată cum este el.

Petre Roman, INTERVENȚIE în DIVORȚUL vedetei: Te CHINUI

În perioada în care Oana Roman era în divorț cu Marius Elisei, după o căsnicie de șase ani și după o perioadă destul de tensionată, a spus că Petre Roman a sunat-o.

"M-a întrebat doar "Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție?" și i-am spus "Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii". Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK", a declarat Oana Roman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel