Oana Roman, decizie în prag de sărbători, după separarea de soțul ei: Aşa e bine şi normal

Oana Roman și Marius Elisei
Oana Roman și Marius Elisei

După ce a anunțat că s-a separat de soțul ei, Marius Elisei, Oana Roman a luat o nouă decizie în ceea ce privește relația cu acesta, în prag de sărbători.

Oana Roman a decis să petreacă Sărbătorile de Iarnă alături de fostul soț și de fiica sa, char dacă, în acest moment, nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei.

"Cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că anul ăsta am zis că, de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic. Ne-am petrecut toţi timp împreună pentru că aşa e bine şi frumos şi normal şi o să ne petrecem şi Crăciunul împreună şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte pentru că, recunosc, eu, în primul rând, aveam nevoie de linşte şi de odihnă", a declarat Oana Roman în emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Planuri de sărbători

"Stau acasă, în primul rând. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate... plec la munte de Revelion, mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locaţie de care eu mă ocup, printre altele, şi, după, până spre Sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo 2-4 zile", a mai spus Oana Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel