Oana Roman, de nerecunoscut. Fanii, surprinși - Foto

Oana Roman și-a uimit fanii virtuali după ce a postat pe pagina sa de socializare o fotografie realizată ieri, mulți dintre ei chiar dorind să afle dacă și-a făcut recent vreo operație estetică, deoarece este de nerecunoscut. 

Cel puțin asta au crezut amicii ei virtuali. "Tu ești? Ce operație ți-ai făcut, că nu te mai recunoșteam!", i-a scris un prieten, căruia Oana Roman i-a răspuns prompt, potrivit libertatea.ro: "Da. Eu sunt și nu mi-am făcut nicio operație! Poza nu este deloc editată. Asta sunt eu!".

Surprinsă de comentariile primite, Oana Roman a dorit să explice, miercuri, pe blogul personal, care ar fi motivele pentru care "o poză banală făcută cu telefonul a avut așa un impact".

Oana mărturisește că, ieri, plecând în oraș, și-a făcut un selfi în mașină, deși nu era machiată și nu avea "nici măcar un gloss pe buze", iar ulterior a postat fotografia pe Facebook și pe Instagram.

"Reacțiile au fost surprinzătoare pentru mine. Am primit foarte multe comentarii în care mi se spunea că parcă nu sunt eu (...) că sunt de nerecunoscut. Alții m-au felicitat pentru că arăt bine altfel, luminoasă și senină. Mi s-a cerut rețeta. Nu am nicio rețetă și m-a surprins că o poză banală făcută cu telefonul a avut așa un impact. Am explicat că asta sunt eu și că "de vină" e telefonul meu care face niște poze extraordinar de frumoase. Apoi cred că în momentul în care am făcut poza era și o lumină frumoasă afară și aparatul a surprins acea lumină", a scris Oana pe Blog.

Pe de altă parte, Oana Roman atrage atenția și asupra unei percepții greșite în ceea ce o privește, acesta fiind rezultatul unei campanii agresive și de lungă durată țintite asupra ei, deși "nu este nici om politic, nici om de afaceri, nici o persoană atât de importantă încât să deranjeze atât de tare".

"Eu sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alții să fiu, și pe zi ce trece, lucrul ăsta este din ce în ce mai clar, pentru din ce în ce mai multă lume", conchide Oana Roman.  

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel