Oana Roman, apariție SPECTACULOASĂ la piscină. Schimbare RADICALĂ, după ce au RÂS de ea

După ce toată lumea a râs de ea ani la rând, Oana Roman surprinde pe zi ce trece. Iată cât de mult s-a schimbat și cum a apărut la piscină. Imagine spectaculoasă.

Oana Roman surprinde pe zi ce trece cu formele sale, după ce a slăbit spectaculos. Mândră de noua sa siluetă, vedeta postează poză după poză pe rețelele de socializare, spre uimirea fanilor.

În urmă cu doar câteva zile, Oana a postat o imagine de la piscină, acolo unde s-a bucurat de soarele arzător și unde a prins momentul perfect să le arate tuturor că se poate, după ce ani la rând s-a râs de ea.

„Perfect day. La cea mai frumoasă și elegantă piscină la care am fost vreodată în România”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei. 

„Am vrut să arăt că se poate, într-un timp relativ scurt, să ai o transformare radicală. La mine e o chestie de mulți ani. Am fost ținta unor campanii absolut oribile de-a lungul timpului, din toate părțile. Am reușit să fac față cu brio. Nu am slăbit pentru a arăta cuiva ceva. Am ținut o dietă pe care nu mi-a dat-o un nutriționist, am inventat-o eu singură. (…) Am încercat o variantă prin care nu mi-am interzis nimic, dar am redus semnificativ cantitățile", a declarat Oana Roman la Antena 3.

Citește și: DIETĂ Oana Roman. A slăbit spectaculos și s-a aflat tot: ”Fără pastile, fără ceaiuri minune”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfect day. La cea mai frumoasa și eleganta piscina la care am fost vreodată în România. @royalhorsesnagov #myway #mylife #mystyle

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel