Oana Roman, acuzată că-și editează pozele ca să pară că a slăbit. "Săraca... Nu-mi imaginez cât te chinui trăind cu așa ceva în tine"

Oana Roman a reacționat, după ce a fost acuzată că-și editează pozele pentru a părea mai slabă.

Totul a pornit după ce oamenii au comentat o poză publicată de Oana Roman, recent, pe Facebook. Vedeta le-a dat replica imediat. 

"Răutatea şi nesimțirea te mănâncă pe interior"

"Nu ştiu cum slăbeşti, dar la Măruţă la emisiune tot capul mare îl ai, nu se vede mare schimbare!", a fost comentariul care a stârnit reacţia vedetei.

"Săraca de tine. Nu-mi imaginez cât te chinui trăind cu aşa ceva în tine. Răutatea şi nesimțirea te mănâncă pe interior și doar asta ai în tine, dacă asta scoți afară. Mie îmi este milă tare de oamenii ca tine", a reacţionat Oana Roman.

"Cei care bat câmpii au o mare problemă"

"Tu îţi dai seama că lumea vede diferenţa între postările tale filtrate şi emisiunile tv? Nu e vorba de răutatea oamenilor, ci de asumarea ta. Eu cred că înţelegi că doar... deh... avem studii la Sorbona", i-a mai scris un internaut.

"Din păcate, e multă ignoranță, prea multă ca să mă pot lupta cu ea. 1. La TV oricine pare cu minim 7, 8 kg în plus. 2. Nu poți modifica pozele ca să te faci slab atât de mult. Este imposibil. E doar problema celor care nu înțeleg sau trăiesc hrănindu-se doar din răutate și frustrări. Eu sunt cel mai asumat om din lume. Cei care bat câmpii au o mare problemă şi eu nu vreau să am în jur astfel de oameni. E simplu", a răspuns vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel