Oana Radu, în lacrimi la TV. Detalii șocante. "O să mor"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Oana Radu a oferit noi detalii șocante, cu lacrimi în ochi, despre fostul iubit, incendiat de un vecin în scara de bloc.

Oana Radu a oferit detalii șocante despre Alin Suflea, iubitul incendiat de un vecin în scara de bloc, în cadrul interviurilor din emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities". Profund emoționată și deranjată de certurile pe care le are cu Bianca Rus în cadrul competiției, Oana Radu a izbucnit în lacrimi. 

Ce spune Oana Radu despre fostul iubit

"Eu după ce el a murit am aflat că mă înșela. Eu am fost singura care a muncit. Mă duceam la concerte plângând. Mă sunau oameni cărora el trebuia să le ofere bani. M-a întrebat cineva dacă am nasul strâmb pentru că m-a lovit cu fruntea sau cu nasul lui. El avea niște vicii pe care eu le toleram până dimineața. Eu nu le suportam. Cât el a fost în spital, aș fi preferat să mor eu și să trăiască el. Noi n-aveam o relație ok, dar nu l-aș fi dat afară din casă. Am refuzat să-l dau afară din viața mea, au fost și lucruri bune în relația noastră", a povestit Oana Radu la Kanal D.

Suferința din timpul relației

"Oamenii m-au judecat foarte mult și ei nu știu ce înseamnă să te confrunți cu așa ceva (...). Nu am vrut să vorbesc despre cineva care nu mai este, să vorbesc despre cineva care a fost doi ani de zile în viața mea. Oamenii m-au arătat cu degetul pentru că am făcut publică relația cu iubitul meu după trei luni de zile de la moartea iubitului meu. Ceea ce oamenii nu știu este că nu mai aveam o relație de un an de zile. Stăteam în aceeași casă. Îmi era milă să scot din viața mea un om care m-a făcut la început bine și apoi foarte mult rău. Și nu vreau să vorbesc despre un om care nu mai este, dar mi-a fost foarte greu", a mai spus artista.

S-a simțit rău după cearta cu Bianca Rus

"Eu sunt în permanență în panică și când stau pe scaun în emisiune. Mi se pare că o să mor, așa-mi bate inima de tare. M-am certat cu Bia și m-am enervat și mai tare. Nu zic că e din cauza ei. Simt că nu mai pot să intru în nicio emisiune pentru că-mi bate foarte tare inima. E foarte greu să fii în pielea mea, nimeni nu știe și nici nu vreau să știe. Toate stările mele au plecat din certurile pe care le aveam. Simțeam că-mi crește pusul foarte rău și că o să mor de câte ori mă enervez", a completat Oana Radu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel