Oana Cuzino, scandal pe avere, după desparțirea de soțul ei

Oana Cuzino şi  soţul ei, israelianul Yoav Shtern au ajuns la faza împărțirii averii dobândite în timpul căsătoriei.

Cei doi îşi dispută mai multe terenuri cu o valoare ce depăşeşte 8 milioane de euro, precizează liberatea.ro.

În perioada 2005-2006,   Yoav Shtern a vrut, conform actelor de la dosarul de partaj intentat Oanei Cuzino, să cumpere teren arabil în câteva localități din jurul Bucureștiului.  Cum la acea vreme legea le interzicea străinilor să cumpere pământ în România, toate tranzacţiile, 17 la număr, au fost încheiate pe numele soţiei sale, însă banii, ceva mai mult de 1.700.000 de euro, cât au costat cele 33 de hectare, ar fi fost plătiţi de acesta.

Citește și: Oana Cuzino, secretul din viața celei mai frumoase prezentatoare PRO TV

Yoav susţine că Oana ar fi părăsit fără vreo explicaţie domiciliul conjugal, cerând să i se predea toate actele de proprietate ale terenurilor. Sfătuit de avocaţi, acesta a apelat la un artificiu juridic, în urma căruia speră că va reuşi s-o împiedice pe fosta parteneră de viaţă să vândă terenurile şi să-l lase astfel fără o bună parte din avere.

Practic, Shtern se plânge că Oana Cuzino ar pune în pericol interesele familiei, iar pentru asta le-a cerut magistraţilor să emită o hotărâre judecătorească prin care soția sa să nu poată vinde vreo bucăţică de pământ fără acordul lui. Potrivit specialiştilor, la un preţ mediu de 25 de euro pentru un metru pătrat, familia Shtern ar putea câştiga din vânzarea loturilor de pământ ceva mai bine de 8 milioane de euro, mai scrie libertatea.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel