"Oamenilor le place să vorbească". Valentina Pelinel, despre relația cu soțul ei, Cristi Borcea: Mi-am asumat

Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel Page
Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel Page

Valentina Pelinel a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Cristi Borcea, și modul în care au evoluat lucrurile între ei. 

"Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu. Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut, iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt", a spus Valentina Pelinel, într-un interviu pentru viva.ro.

"Nu mă mai afectează nicio informație falsă"

"Oamenilor le place să vorbească, fie de bine, fie de rău. Eu apreciez încurajările și partea pozitivă, citesc ceea ce ne face bine și aleg să ignor vorbele rele. Înainte mă afectau și pe mine falsitățile emise despre noi, dar, cu timpul, am realizat că oamenii care vorbesc o fac pentru a se distrage de la problemele și nefericirea lor.

Acum, pur și simplu trec pe lângă mine. Nu înseamnă că nu răspund unde sunt atacată fără urmă de bun-simț, dar nu mă mai afectează nicio informație falsă. Am strâns în comunitatea mea din Facebook și Instagram oameni de calitate, care mă apreciază și mă susțin, și mă înconjor în cercul meu intim doar de persoane cu care rezonez", a mai spus vedeta.

"Ceea ce pierzi câștigi înzecit la nivel de împlinire personală"

Aceasta a mai vorbit și despre modul în care s- ashcimbat relația cu soțul ei, după apariția copiilor.

"Relația se schimbă inevitabil când apar copiii, dar în sens bun, și ceea ce pierzi câștigi înzecit la nivel de împlinire personală și relațională. Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească vocea de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului.

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara la cină și dimineața înainte să înceapă o zi plină", a spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a început, oficial, o relație cu Cristi Borcea când acesta era închisoare. Rapid, ei au făcut primul copil. Acum, au împreună trei copii, un băiețel și două fetițe gemene. În total, fostul acționar de la Dinamo are nouă copii cu trei soții. Se cunoaște că fostele sale soții au rămas într-o relație bună și că au o situație financiară, de asemenea, excepțională.

Împreună cu prima soție, Mihaela Borcea, Cristi are doi băieți și o fată, iar împreună cu Alina Vidican, a doua soție, un băiat și o fată. Cel de-al nouălea copil este dintr-o relație extraconjugală, pe care a avut-o cu avocata Simona Dana Voiculescu, în timpul relației cu Adina Vidican. Din aceasta a mai rezultat o fetiță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel