EXCLUSIV  O zodie este URMĂRITĂ de probleme, "de fantome". Mare ATENȚIE! Mercur și Pluto "vă destabilizează foarte MULT"

Astrologul Daniela Simulescu a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 24-30 august 2020. Iată ce-ți rezervă astrele.

"Acest careu de la începutul săptămânii și care va dura toată săptămâna aduce foarte multe momente neînțelese în cadrul relației. Una spune unul, alta spune celălalt și bineînțeles, în loc să comunicați cu partenerul și să-i spuneți ce vi se pare vouă că ați înțeles, vă frământați pe dinăuntru. Pe de altă parte, de ceva timp vă năpădesc tot felul de lucruri pe care nu le-ați făcut în trecut, tot felul de amintiri neplăcute, vă urmăresc tot felul de fantome, deși ați trecut peste la un moment dat.

Vă blamați foarte mult săptămâna aceasta. Recomandarea mea e să nu o faceți și să găsiți înțelegere față de voi. Să nu uităm că Soarele și Mercur sunt în casa a cincea și în afară de casa iubirii este și casa exprimării de sine. Vedeți cum vă place să vă exprimați, poate gătiți, poate grădinăriți, găsiți o soluție să nu izbucniți. Opoziția de la sfârșitul săptămânii cu Pluto vă destabilizează foarte mult", le spune astrologul DC NEWS nativilor sau celor cu ascendentul în Taur. 

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel