O nouă lovitură pentru Florin Salam. Ce s-a întâmplat cu mama lui

Familia lui Florin Salam a fost zguduită de o altă veste, după ce Neluțu, fratele manelistului, a ajuns în stare critică la Institutul Clinic Matei Balș.

Familia lui Florin Salam trece prin momente critice. După ce a aflat că Neluțu, infectat cu Covid-19, este în stare critică la Institutul Clinic Matei Balș, mama lui Florin Salam a avut un șoc. 

Nesuportând ideea că ar putea să-și piardă fiul, femeia întreabă în fiecare zi dacă există vreo nouă veste despre starea lui Neluțu. Apropiații se tem pentru ce e mai rău pentru că vestea că fiul ei cel mare, Neluțu, e la spital, a dat-o pur și simplu peste cap.

„Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă, a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor. Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreabă pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu”, a povestit o sursă apropiată familiei pentru wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel