Nouă co-prezentatoare la "Vocea României"!

Irina Fodor este co-prezentator în sezonul 8 "Vocea României" și, împreună cu prezentatorul show-ului, Pavel Bartoș, și cu cei patru antrenori, le va aduce telespectatorilor începând din 7 septembrie, de la 20.30, un spectacol plin de dinamism și trăiri intense. Irina va sta alături de susținătorii concurenților în backstage și le va transmite românilor reacțiile acestora și emoțiile prin care vor trece.

(oar_w460)

”Am strigat de fericire când am primit vestea că fac parte din echipa "Vocea României". Nu mă așteptam la vestea asta, așa că surpriza a fost cu atât mai mare. Eu, de când lucrez în televiziune, aproape de fiecare dată când am fost pe scenă sau în fața camerelor, am avut noroc să fiu lângă oameni cu multă experiență în domeniul ăsta, și așa am prins și eu curaj. La fel e și acum: atunci când ești colegă cu Pavel Bartoș, uiți de emoții. Rolul meu la "Vocea României" e unul delicat, sau cel puțin așa îl percep eu. La mine se descarcă emoțiile celor care vin să susțină concurenții: părinți, soți, frați, iubiți sau iubite, prieteni. Eu sunt tot timpul alături de ei ca să le ofer un umăr pe care să plângă sau o pereche de brațe larg deschise pentru o îmbrățișare din suflet. Atunci când scaunele se întorc, țopăim de fericire în culise. Ne pupăm și ne îmbrățișăm cu toții de parcă ne știm de o viață, se lasă cu aplauze multe și cu lacrimi de fericire. Când antrenorii nu apasă butoanele, în schimb, mă simt neajutorată și încerc să îi conving să nu se declare învinși”, a declarat Irina Fodor.

Din 7 septembrie, în fiecare vineri seară, cea mai bună competiție a vocilor, "Vocea României", revine într-un nou decor și cu reguli care vor schimba dinamica show-ului și vor crește suspansul și emoția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel