O mașină a rămas blocată pe plajă, în Constanța. Proprietarul, amendat cu 10.000 de lei / Foto

Fotografie creată de Darwis Alwan, de la Pexels
Fotografie creată de Darwis Alwan, de la Pexels

O mașină a rămas blocată pe plajă, în Constanța, iar proprietarul s-a ales cu o amendă. 

O mașină a rămas blocată pe plajă, în Constanța. Proprietarul acesteia a fost amendat de Poliția locală cu 10.000 de lei.

Potrivit Primăriei Constanța, vremea plăcută din ultimele zile i-a scos pe mulți constănțeni din case, iar destinația preferată a fost, ca de obicei, malul mării.

„Deși cei mai mulți au preferat să se plimbe pe plajă, s-a găsit și un temerar care a vrut să simtă nisipul sub roțile mașinii. Nu numai că l-a simțit, dar a și rămas blocat cu autoturismul pe plajă”, se arată într-un comunicat al primăriei, conform Mediafax. 

CITEȘTE ȘI: Polițist din Constanța, cercetat după ce a anunțat pe Facebook că nu va da amenzi pentru masca de protecție

Polițiștii locali au fost sesizați de acest incident și au intervenit.

Astfel, proprietarul mașinii a fost amendat cu 10.000 de lei. „Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare”, au mai transmis reprezentanții primăriei.

CITEȘTE ȘI: VIDEO - O femeie din Constanţa şi-a ameninţat fetiţa de doi ani că o omoară pentru că... seamănă cu tatăl ei. Poliţia s-a autosesizat

VEZI ȘI: IPJ Constanța, apel: Atenție la înșelăciunile prin metoda "accidentul, varianta Covid-19"

"Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității avertizează cetățenii să își ia măsuri de prevenire astfel încât să nu devină victime ale infracțiunii de înșelăciune prin metoda accidentul - varianta COVID-19.

La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 19.15, polițiștii Secției 3 au fost contactați telefonic, de către o femeie, de 76 de ani, care a sesizat o tentativă la infracțiunea de înșelăciune.

Aceasta le-a relatat polițiștilor faptul că, în aceeași seară, a fost contactată, pe telefonul fix, de către o persoană, care s-a recomandat, inițial, a fi fiul său. Bărbatul i-a transmis că se află internat la un spital din Constanța, că este infectat cu virusul COVID-19 și, pentru că este într-o stare foarte gravă, are nevoie ca femeia să îi trimită toți banii pe care aceasta îi are, pentru a achiziționa un aparat de oxigen.

Femeia și-a dat seama că este vorba despre o înșelăciune, așa că a închis telefonul, după care a sesizat organele de poliție.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul tentativei la infracțiunea de înșelăciune.", transmitea zilele trecute IPJ Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel