EXCLUSIV  Nunți impozitate. Maria Dragomiroiu, mesaj pentru ANAF: Acolo să se umble!

Maria Dragomiroiu a transmis un mesaj puternic celor de la ANAF după ce au luat decizia de a cere cuplurilor căsătorite să declare cine sunt prestatorii de servicii de la nunta lor pentru a-i putea impozita.

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România, a declarat pentru DCNews  că măsura luată de ANAF de a impozita cântăreții de la nunți este o idee cât de poate de nepotrivită într-un stat în care "alții fură și nici nu plătesc". 

 "Nu de aici se ridică PIB-ul"

"Eu mi-am plătit tot timpul impozitele, am firmă și nu am niciun fel de problemă. Dar nu aici este plusul care să ajute ca în România să se trăiască bine. Nu de aici se ridică PIB-ul sau România va face mai mulți bani la buget. Se iau bani cu milioanele de euro în România, acolo să se umble! Noi aducem un pic de bucurie oamenilor, nu la lăutarii amărâți care muncesc și stau în picioare. Ei nu fură, muncesc. Alții fură și nici nu plătesc. Eu mi-am plătit tot timpul pentru că vreau să stau cu capul liniștit pe pernă. Dar sunt oameni amărâți care abia așteaptă să vină sâmbăta să ia și ei două trei sute de lei ca să trăiască până săptămâna viitoare. Să mai dea și din ăia? Nu e normal. Foarte rău că nu ne mai revenim și noi la normal", a declarat Maria Dragomiroiu pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel