Numărul 1 pe Twitter. Ultima postare de pe contul lui Chadwick Boseman, RECORD de like-uri

Chadwick Boseman
Chadwick Boseman

Ultimul mesaj de pe contul de Twitter al actorului Chadwick Boseman a devenit postarea cu cele mai multe like-uri de pe rețeaua de socializare. 

Mesajul publicat pe contul de Twitter al lui Chadwick Boseman, de către familia actorului, prin care se anunța moartea lui, deține recordul la cele mai multe like-uri de pe platforma socială. 

Postarea a adunat peste 7,4 milioane de like-uri, depâșind clar recordul deținut până la moartea actorului de fostul președinte american Barack Obama. Mesajul împotriva rasismului al lui Barack Obama din august 2017 adunase mai mult de 4,3 milioane de like-uri.

Actorul Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a murit vineri, la vârsta de 43 de ani, după o luptă grea cu cancerul de colon. 

„Chadwick a fost diagnosticat cu cancer de colon în stadiul III în 2016 și s-a luptat cu acesta în ultimii 4 ani, pe măsură ce a trecut la stadiul IV. Un adevărat luptător, Chadwick a trecut peste toate acestea și v-a adus multe dintre filmele pe care le-ați iubit atât de mult. De la Marshall la Da 5 Bloods, Ma Rainey’s Black Bottom și multe altele, toate au fost filmate în timpul și între numeroasele intervenții chirurgicale și chimioterapie. ⁣A fost onoarea carierei sale să-l aducă la viață pe regele T’Challa în Black Panther. ⁣A murit în casa lui, cu soția și familia alături”, este mesajul care deține recordul like-urilor de pe Twitter. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel