Niculina Stoican, ENERVATĂ de Natanticu. Schimb de replici la TV: Afară, RUȘINE! Nu-l pot suporta! / Se vede că sunteți olteancă! Nu dați!

Actorul Cosmin Natanticu a enervat-o la culme pe Niculina Stoican. De la ce a pornit totul și ce replici dure i-a aruncat cântăreața de muzică populară.

Antena 1 a avut o mulțime de emisiuni speciale pentru publicul său, de la "Chefi la Cuțite – Asia Express gătește", până la "Râzi cu Roast". 

Emisiunea "Râzi cu Roast" a adus în fața publicului vedete și comedianți și momente geniale care au stârnit amuzamentul tuturor. Cu toate acestea, dintre toate momentele, unul a adus momente tensionate.

Este vorba despre numărul de stand-up comedy al actorului Cosmin Natanticu, ale cărui glume au enervat-o la culme pe interpreta de muzică populară Niculina Stoican.

Cosmin Natanticu, fostul concurent de la ”Asia Express”, a venit cu glume despre Oltenia, însă momentul s-a transformat într-un dialog amuzant și tensionat între actor și Niculina Stoican, după ce interpreta de muzică populară a intervenit în roast-ul comediantului. 

Cântăreața l-a întrerupt de mai multe ori pe Cosmin Natanticu, s-a strâmbat la glumele sale și chiar a strigat: "Rușine" și "Ieși afară!".

Cosmin Natanticu nu a băgat de seamă intervenția Niculinei Stoican și a continuat să își prezinte numărul de roast la Antena 1.

Iată o parte din schimbul de replici dintre Cosmin Natanticu și Niculina Stoican:

Cosmin Natanticu: Ești oltean dacă pentru tine știința este o echipă de fotbal sau când simpla ta prezență răstoarnă căruța!

Niculina Stoican: Afară!

Cosmin Natanticu: Cum afară? Abia am intrat, stați puțin! Oltenii sunt ăia care mai întâi sar la bătaie și apoi află de ce.

Niculina Stoican: Nu știu ce să zic!

"Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!", a strigat Niculina Stoican.

Cosmin Natanticu: Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc! Stați așa să-mi iau și eu banii și apoi puteți să vorbiți!

La finalul momentului, Niculina Stoican l-a aplaudat ironic pe Cosmin Natanticu, iar comediantul a simțit că trebuie să ofere o altă replică.

"Doamna Niculina, mai am niște glume, dar o să vi le spun doar în particular", a completat actorul.

Nici Niculina Stoican nu s-a lăsat și a replicat: "Când intri în Oltenia, să prezinți pașaportul, că altfel nu mai treci! Umorul a fost un pic prea pișcător, ca să-l poată suporta o olteancă!".

Cosmin Natanticu: Gata, doamna Niculina, nu dați! Chiar s-a supărat, că glumele au fost prea acide. Știe și chimie. Asta e, am fost (p)roast-ul ei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel