Nicoleta Voica, transformare spectaculoasă. Cum a slăbit 15 kg

Sursa foto: Facebook/ Nicoleta Voica Oficial
Sursa foto: Facebook/ Nicoleta Voica Oficial

Nicoleta Voica a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultimul timp, după ce a slăbit 15 kg.

Nicoleta Voica are mai nou un stil de viaţă sănătos, și asta după ce şi-a făcut operaţia de micşorare de stomac. Cântăreața de muzică populară a mărturisit că are un regim de viaţă strict şi face sport zi de zi, pentru că mai vrea să slăbească încă cinci kilograme.

Artista a mai povestit că dintre alimentele pe care le-a scos din alimentație se numără mezelurile din comerţ şi produsele care conţin chimicale.

Iată ce spune Nicoleta Voica

"Când m-am dus să mă operez aveam 80 de kilograme. Am avut trei operaţii. Înseamnă sănătate, tinereţe, restartare într-un fel. Mă simt mai tânără, cu mai multă vigoare. Eu acum am 65 de kilograme, dar mai dau cinci. Umblam cu tensiometru în geantă, dar acum nu mai e nevoie.  Analizale îmi sunt perfecte. Fac o oră şi jumătate de sport pe zi. Fac 150 de abdomene pe zi, 100 de scări pe stepper, merg pe bandă 4 kilometri zilnic şi fac execiţii pentru braţe. Înainte, nu aş fi făcut nimic. Nu mănânc nimic care conţine chimicale, nu, mezeluri, nu lămâie, nu oţet – un an de zile, nu alcool. Aveam măsura 48 şi acum am 36.", a povestit Nicoleta Voica, într-un interviu pentru emisiunea "Răi da' buni".

Cea mai cunoscută interpretă de muzică populară din Banat, Nicoleta Voica, a divorţat în 2004 de cel de-al treilea soţ al ei, Gigi Nanu. Solista are un băiat şi o fată cu soţii anteriori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel