Nicoleta Luciu va prezenta „Vocea României”

Eliminată vineri de la „Dansez pentru tine”, Nicoleta Luciu nu va sta prea mult timp departe de studiourile MediaPro. Ea va prezenta începând de marți show-ul „Vocea României”, alături de Pavel Bartoș.

Fanii show-ului „Vocea României” vor avea marți, odată cu intrarea în faza edițiilor live, o mulțime de surprize. Pe lângă invitatul special din emisiune, Eagle Eyed Cherry, telespectatorii vor avea o nouă surpriză: Nicoleta Luciu va fi prezentă pe scenă în calitate de co-prezentatoare a lui Pavel Bartoș.

„Eu sunt o mare fană a emisiunii! În primul sezon nu am scăpat nicio ediţie, aşa că vă daţi seama cât de mare mi-a fost bucuria când am primit această propunere. În plus, cine n-ar vrea să prezinte alături de Pavel Bartoş?”, a declarat Nicoleta, potrivit România TV.

Ea a mai prezentat împreună cu Pavel Bartoş şi Festivalul Castanelor, de la Baia Mare.

Antrenorii îşi vor arunca în lupta vocilor câte trei din cei şase membri ai echipei lor. Sistemul este unul foarte simplu: performează concurenţii unuia dintre antrenori, se dă start vot, perioada de votare durează câteva minute, după care se opreşte şi începe evoluţia concurenţilor din următoarea echipă. Primul clasat din fiecare echipă merge direct în ediţia următoare, iar antrenorul mai salvează un concurent din cei clasaţi pe locurile doi, respectiv trei.

Prima ediţie a show-ului este plină de momente speciale. Cei patru antrenori vor deschide seara cu un colaj de piese. Momentele pregătite de concurenţi sunt şi ele spectaculoase. Invitatul special al serii va fi artistul Eagle Eyed Cherry, celebru pentru hit-urile „Save tonight” şi „Can't get enough”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel