Nicoleta Luciu, făcută praf după un gest controversat

Nicoleta Luciu a atras atenția fetelor care doresc să-și facă intervenții estetice asupra riscurilor la care se expun. Pentru acest lucru, vedeta a ales să ofere imagini în care apare alături de medicii turci în momentul în care este consultată în vederea operației, dar și imagini cu rezultatul operației.

Demersul Nicoletei a fost pe larg discutat în mediul online, iar mulți dintre cei care și-au dat cu părerea au criticat-o, scrie Wowbiz.

"O văd pe Luciu, la tv, cum şi-a distrus mitul (de femeie fatală) de dragul unui bănuţ sau al unui barter pă' sâni. În cazul de faţă nu înţeleg la ce-i serveşte să se arate în halul ăsta, la tv?!

Nu înţeleg de ce ar alege o femeie frumoasă să fie expusă, public, într-o perioadă în care nu este în forma ei cea mai bună. Deci eu nu înţeleg, oricine mi-ar explica... orice, eu tot nu pricep de ce să te expui în halul asta?! Mai ales când îţi poţi permite să-ţi plăteşti intervenţia", a spus Răzvan Ciobanu.

Și Oana Roman a reacționat în cazul Nicoletei Luciu.

"Eu nu înţeleg de ce unele persoane cu un potenţial financiar destul de mare se înjosesc la tv arătându-şi sânii şi alte chestii şi inventează poveşti doar ca să se opereze moca şi vai dragă doar turcii pot rezolva asemenea cazuri", a spus Oana Roman.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel