Urmărește emisiunea live


Nicoleta Luciu, CONDIȚIE clară pentru a REVENI la TV. Viață de LUX. "Stau TREI luni pe IAHT"

Surse ale familiei Nicoletei Luciu au rupt tăcerea despre revenirea ei în televiziune. 

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor acum câțiva ani, atunci când a decis să se mute definitiv la Miercurea Ciuc, împreună cu cei 4 copii, pentru a fi mai aproape de soțul care are afaceri în zonă. 

Ei bine, de-a lungul anilor zvonurile că aceasta s-ar întoarce în televiziune au tot apărut, iar surse din anutajul vedetei au spus totul.

Condiția pentru care s-ar întoarce în televiziune

“În televiziune s-ar întoarce însă isi dorește un proiect care să i se potrivească, să fie și bine plătită și să poată face și naveta la Miercurea Ciuc la copii. Dacă ar fi o emisiune săptămânală cu siguranță i-ar conveni”, au declarat surse ale familiei, pentru ciao.ro

Ce face Nicoleta Luciu pe timpul verii

"Odată cu luna iunie, în fiecare an Nicoleta Luciu și copiii pleacă în Croația. Soțul ei are un iaht acolo, ei, practic, trei luni cât e vară, trăiesc pe iaht, pe mare. Când pleacă se pregătește cu câte o săptămână înainte să nu uite ceva, pentru că își ia la ea totul, creme, pastille, haine, multă mâncare, pachete sau conserve, și în rest mai cumpără de acolo. Însă și pe iaht, și acasă gătește la fel de des.

Atât ea, cât și copiii mănânca destul de sănătos. Pe iaht mai face și plajă însă sau baie. Copiii fac toți sport atât iarna, cât și vara, așa că ei n-au timp să se plictisească pe iaht. Nicoleta are cu totul altă viață de când a renunțat la televiziune, ea s-a axat în totalitate pe familie și copii. Dieta ține, așa cum o știți, ba se îngrașă, ba slăbește, dar de când o știu e tot la dietă", au completat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel