Nicole Scherzinger a fost dată în judecată de fondatorul Pussycat Dolls

Facebook - Nicole Scherzinger
Facebook - Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger a fost dată în judecată de fondatorul Pussycat Dolls, în privința unor cote de profit care nu o mai mulțumesc pe divă. 

Nicole Scherzinger este dată în judecată de fondatorul Pussycat Dolls după ce ar fi refuzat să ia parte la reuniunea anunțată anterior de grup. Coregraful și fondatorul Robin Antin susține că Scherzinger cere un control creativ deplin și o cotă mai mare în noua afacere a grupului, scrie BBC

Cântăreața ar fi cerut ca partea ei de 49% din companie, PCD Worldwide, să fie mărită la 75%, oferindu-i controlul creativ. Scherzinger nu a comentat încă informațiile.

Planul turneului de reuniune


În noiembrie 2019, la un deceniu după despărțirea Pussycat Dolls, grupul a anunțat că se va reuni pentru un turneu live. Cinci din cele șase membre s-ar reuni - Scherzinger alăturându-se lui Ashley Roberts, Carmit Bachar, Kimberly Wyatt și Jessica Sutta.

Grupul a transmis că vor interpreta hituri precum Buttonz, Don't Cha și Jai Ho într-o serie de spectacole live din Marea Britanie, alături de un nou single, React, care a fost lansat pentru a marca anunțul turneului. Un membru inițial - Melody Thornton - a refuzat să participe la turneu, spunând că simte că nu își pune amprenta vocal în timpul melodiilor. 

Ziarele arată că Scherzinger a fost de acord să fie un „partener activ” în turneu, însemnând că avea să facă până la 45% din apariții live cu grupul.

Cum va fi împărțită plata pentru turneu

Procesul, depus vineri la Curtea Superioară din Los Angeles, include un Memorandum de Înțelegere (MoU), un acord în formă scurtă întocmit și semnat înainte de anunțul turneului. 

MoU arată că Roberts, Wyatt și Sutta vor primi fiecare 12,5% din profiturile nete din turneu. Antin, care este descris ca „director executiv, director și unic proprietar al PCD” ar primi, de asemenea, 12,5%. Bachar, care a părăsit grupul în 2008 înainte de lansarea celui de-al doilea album, dar care urma să se întoarcă pentru turneul de reuniune, va primi 5% din venituri. 

În calitate de cântăreață principală și imagine a grupului de înregistrări, Scherzinger a reușit să profite la maximum de turneu, cu o cotă de 32,5%.

Cu toate acestea, pandemia COVID-19 a lovit înainte ca turneul să poată avea loc, iar formația a anunțat că va reprograma datele în viitor, când vor fi siguri că va avea loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel