EXCLUSIV  Nicole Cherry, vacanță cu familia, în Istanbul

"Cireșica" a lăsat activitatea muzicală și a plecat într-o scurtă vacanță, peste hotare.

Alături de părinți și sora sa mai mare, Nicole Cherry a ales ca, timp de o săptămână, să-și petreacă timpul liber, la Istanbul, pentru a-și încărca bateriile, pentru viitoarele ei proiecte. 

(oar_w460)

Tânăra artistă a așteptat, mai bine de un an, această vacanță, și este foarte bucuroasă de acest lucru. Ne-a oferit, în exclusivitate, câteva detalii, chiar din Turcia. 

"Abia am așteptat această mini-vacanță, mai ales că, de mai bine de un an, încercam să găsesc o perioadă liberă, pentru a pleca. Sunt alături de părinți și Carla, sora mea, în Istanbul, și profităm de timp, să vizităm cât mai multe locuri. Îmi place acest oraș, de la istorie, cultură, până la preparatele culinare atât de delicioase și unic prezentate. În prima zi, am fost la o plimbare, cu vaporul, pe Bosfor. Apoi, pe seară, m-am relaxat cu o bine meritată oră de spa.

(oar_w460)

Oamenii sunt extrem de relaxați și prietenoși, amabili și atenți la dorințele celor care le vizitează țara. Mai am câteva zile de petrecut, aici, și vreau să mă distrez pe cât de mult se poate, pentru că, după ce mă întorc acasă, voi avea multe proiecte de filmat și lansat. Acum, voi profita să mă încarc cu forțe proaspete!", a spus Nicole Cherry pentru DC News.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel