EXCLUSIV  Secretul lui Nicolai Tand despre căsătorie: „Nu a fost o prioritate!”

Chef Nicolai Tand, prezentatorul emisiunii „Star Chef” de la Antena Stars, a vorbit în partea a doua a interviului pentru DC NEWS despre căsătoria cu aleasa inimii sale. 

Sunt împreună de 10 ani și au doi copii frumoși însă nunta nu a fost o prioritate pentru ei! Cum s-a cunoscut Nicolai Tand cu soția sa, Monica? Găsiți răspunsul în interviul pentru DC NEWS!

(oar_w460)

- Cum ai cunoscut-o pe soția ta, Monica?

 Ne-am cunoscut la Paris, au trecut 15 ani de atunci. Dar abia după cinci ani am fost împreună.

- Cum îți place să îți descrii soția?

 Monica este echilibrul meu, chiar este jumătatea mea. Ne completăm foarte bine tocmai pentru că suntem atât de diferiți, eu sunt mai sentimental, ea mai rațională. 

- Știu că sunteți împreună de 10 ani și aveți 2 copii frumoși, dar abia zilele trecute ați decis să faceți nunta! De ce a durat atât?

Nu ne-am gândit pană acum la nuntă ca la o prioritate. Am muncit foarte mult, am făcut multe lucruri împreună. De ceva vreme am început să ne gândim și la o nuntă faină, dar nu știam exact cum și unde să o facem. Până la urmă cea mai bună alegere a fost Maramureșul, cu familie, cu vecini, cu tradiții. Am simțit amândoi că așa este cel mai bine. 

(oar_w460)

(oar_w460)

- Nunta de acum a fost așa cum v-ați dorit?

A fost chiar și mai bine decât am visat noi. Ne-am dorit o nuntă simplă și faină, ca pe vremuri, în care să ne simțim bine. Nu voiam să fim ca mirii care abia așteaptă să se termine nunta să se liniștească și să se odihnească și ei pentru că totul a fost un stres. 

Este adevărat că am muncit și noi destul de mult, chiar în ziua nunții, până pe la ora 2 tot am mai avut câte ceva de făcut. Dar după ce ne-am îmbrăcat am trăit totul la maxim, ne-am bucurat de tot ce a fost în jurul nostru. La un moment dat a început o ploaie zdravănă, dar nici măcar asta nu ne-a stresat, ba chiar am râs cu poftă. Aveam cortul în care era mâncarea și ne-am strâns cu toții în jurul mesei, am mâncat în picioare, ca la o masă câmpenească, fiecare ce a vrut.

 A fost într-adevăr nunta visurilor noastre. Ba Monica, după vreo trei săptămâni încă mai spunea ”Ce nuntă faină am avut!”. 

(oar_w460)

- Cei doi copii îți moștenesc pasiunea pentru bucătărie? Ce le place lor să facă cel mai mult și care sunt acum preocupările lor?

Ilona este interesată de o vreme să facă prăjituri, dar cam atât. Iar Iancu are mai degrabă înclinații artistice. E prea devreme să spun că îmi calcă pe urme. Și eu mi-am descoperit pasiunea pentru bucătărie abia pe la 25 de ani. Așa că orice or vrea să facă eu îi sprijin.

 

Citiți aici prima parte a interviului cu Nicolai Tand pentru DC NEWS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel