Neymar, out de la PSG. Va fi operat la glezna dreaptă şi va lipsi tot sezonul

Neymar, atacantul brazilian al clubului de fotbal Paris Saint-Germain, va fi operat zilele viitoare la glezna dreaptă la Doha şi va lipsi 'între trei şi patru luni', a anunţat campioana Franţei, citată de AFP. 

Neymar, care s-a accidentat pe 19 februarie în meciul de campionat cu Lille, 'a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani', iar 'staff-ul medical al lui Paris Saint-Germain a recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă', a indicat PSG, ce evaluează perioada de indisponibilitate 'între trei şi patru luni'.

Neymar nu va mai juca în acest sezon, ultimul meci al lui PSG în Ligue 1 fiind prevăzut pe 3 iunie. Brazilianul s-a lovit tot la glezna dreaptă în primul meci al Selecao de la Cupa Mondială 2022, împotriva Serbiei, şi a revenit doar în optimile de finală ale competiţiei. Această absenţă de lungă durată a lui Neymar trezeşte amintiri neplăcute pentru PSG, care a fost deja privat de brazilian în trecut din cauza unor accidentări înaintea unor meciuri importante, iar miercuri are o partidă decisivă pe terenul lui Bayern Munchen în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Bayern s-a impus în tur cu 1-0. În optimile de finală ale Ligii Campionilor, accidentările l-au împiedicat pe Neymar să joace în returul împotriva lui Real Madrid în sezonul 2017-2018, în dubla manşă cu Manchester United în sezonul următor şi în duelul cu FC Barcelona, fosta sa echipă, în sezonul 2020-2021.

Neymar a avut o primă parte a sezonului excelentă înainte de Cupa Mondială. După decepţia de la turneul final din Qatar, unde Brazilia a fost eliminată în sferturi, el a avut evoluţii mult mai slabe în Ligue 1 şi nu a stat prea bine nici la capitolul condiţie fizică, înainte de a se accidenta grav în partida cu Lille.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel