Netflix are gata conținut și pentru 2021. Care a fost planul companiei

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Companiile de divertisment din toată lumea vor avea un an dificil.

Companiile de divertisment din toată lumea vor avea un an dificil, transmite The Verge. Producția din platouri s-a oprit complet, filmele sunt amânate în fiecare săptămână, iar cinematografele rămân închise, din cauza măsurilor de restricție. Unele analize ale industrie au numit deja 2020 un an eșuat pentru toate companiile, mai puțin una – Netflix.

În timp ce Disney, Warner Bros., Sony, Universal, Paramount și altele continuă să își altereze datele de lansare pentru a rezolva problemele din acest an, mutând chiar unele titluri din cinemauri în exclusivități digitale, Netflix își continuă treaba de parcă nu s-ar întâmpla nimic. Cea mai celebră platformă de streaming este sigură că are suficient conținut pentru a trece de 2020 fără modificări prea mari și fără a reduce frecvența aparițiilor.

2020 este asigurat

„Bucata noastră din 2020 de seriale și filme este în general filmată deja", a spus directorul de content, Ted Sarandos. Acestea „sunt în post-producție în locații din toată lumea. Suntem deja suficient de implicați în bucata din 2021. Nu anticipăm să modificăm programul prea mult, mai ales în 2020".

Netflix reușește să aibă atât de mult conținut gata, în contrast cu tradiționalele studiouri sau rețele de televiziune. Sarandos a explicat că serviciul de streaming lucrează foarte diferit față de industrie. Din moment ce sezoanele sunt lansate cu totul, producția are loc cu destul de mult timp înainte de lansare. În acest moment, sunt 200 de proiecte la care se lucrează de la distanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel