Nelu Ploieșteanu a murit. Saveta Bogdan, în lacrimi în direct: Era un REGE, un gigant, un adevărat om al muzicii

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Marii artiși îl deplâng pe Nelu Ploieșteanu. Acesta a murit astăzi în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2. 

Artista de muzică populară Saveta Bogdan a început să plângă în direct la Antena 3 în timp ce vorbea despre Nelu Ploieșteanu, mort din cauza Covid-19. 

”Îmi pare rău că este o dimineață foarte tristă pentru noi, artiștii. Pleacă de lângă noi oamenii care au fost alături de public, care au înveselit publicul, Nelu Ploieșteanu era un rege al muzicii de petrecere, un rege al muzicii lăutărești. Eu l-am întâlnit la multe petreceri. Ultima dată știu că a cântat la Slănic Moldova. Un coleg atât de bun, am cântat împreună și la București. Îmi pare foarte rău că s-a dus de lângă noi și nu au putut să îl salveze și pe el. Un om foarte bun. Îmi pare rău. Mă duc acum la biserică să îi aprind și lui o lumânare. Enorm de rău îmi pare, nu pot să cred. Nu pot să cred așa ceva. Era un gigant, un om adevărat al muzicii. Eu nu știu cum a luat virusul ăsta, nu au putut să îl salveze. Sincere condoleanțe familiei. Nu știu ce să mai zic cu virusul ăsta nenorocit”, a declarat Saveta Bogdan. 

Nelu Ploieşteanu a murit în această dimineaţă, la vârsta de 70 de ani. Infecția cu noul coronavirus, asociată cu problemele medicale preexistente, i-au fost fatale artistului.

VEZI AICI MAI MULTE: Nelu Ploieșteanu a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel