Nelu Ploieșteanu a fost răpus de COVID-19. Maria Dragomiroiu: Este o vinere neagră. Suntem șocați, uite că nu a crezut în asta

Sursă foto: Facebook Maria Dragomroiu
Sursă foto: Facebook Maria Dragomroiu

Nelu Ploieşteanu a murit în această dimineaţă din cauza COVID-19, la vârsta de 70 de ani. Maria Dragomiroiu a transmis un mesaj emoționant. 

"Suntem șocați. Acum o săptămână a plecat colega noastră Cornelia Catanga, acum iată că ne-a părăsit Nelu Ploieșteanu, nea Nelu cum îi spuneam, un om extraordinar pentru muzica lăutărească. Am mai pierdut o mare valoare. Suntem foarte triști, suntem șocați. Uite că nimeni nu crede, nu credem în asta și vedem în fiecare zi că se întâmplă și moare lumea. Nelu Ploieșteanu în afară de faptul că a fost un artist mare, a cântat foarte frumos și la acordeon, așa l-am cunoscut eu în Germania, cântând la acordeon, și acest dar de la Dumnezeu a făcut să fie cunoscut și marele public l-a iubit.

Era un om tânăr, un om care nu deranja pe nimeni. Am avut bucuria să fiu cu el în diferite spectacole și petreceri. Era un om ce-l puneai la rană, dar uite că nu a crezut în asta, avea și probleme de sănătate și fuma, și uite că s-a dus dintre noi. Toată familia mea este foarte tristă, ne pare foarte rău. Este o vinere neagră.", a spus Maria Dragomiroiu, într-o intervenție telefonică la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Nelu Ploieșteanu a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel