Neil Young vrea să devină cetăţean american pentru a putea vota în 2020

Celebrul rocker canadian Neil Young a început demersurile pentru obţinerea cetăţeniei americane pentru a putea vota la viitoarele alegeri prezidenţiale din 2020, însă faptul că acesta consumă marijuana complică acest proces, se indică pe site-ul său, potrivit AFP.

Cu puţin înainte de împlinirea vârstei de 74 de ani, cântăreţul-compozitor a povestit într-un articol publicat vineri pe site, că deşi a trecut testul pentru obţinerea cetăţeniei americane, răspunzând "sincer" la numeroasele întrebări care i s-au pus, va trebui să mai dea un test, deoarece consumă marijuana.

Autorităţile americane au indicat în luna aprilie că potenţialii cetăţeni nu pot fi implicaţi în "anumite activităţi legate de marijuana", chiar dacă aceasta este legală în statul lor sau în ţara lor de origine, aşa cum este cazul în Canada, a scris artistul.

În 2018, cântăreţul, care îl susţinea mai degrabă pe democratul Bernie Sanders, l-a împiedicat pe Donald Trump să-i folosească hitul "Rockin in the Free World" pentru a-şi lansa campania, până când acesta nu îi va cere permisiunea.

Legenda rock-ului, care va împlini 74 de ani pe 12 noiembrie, şi-a lansat în octombrie ultimul său album intitulat "Colorado". AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel