NBA All Star Game. LeBron James, victorie împotriva lui Stephen Curry

LeBron James
LeBron James

Echipa lui LeBron James a câştigat meciul vedetelor din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA) - All Star Game, impunându-se duminică la Los Angeles, cu 148-145, în faţa echipei conduse de Stephen Curry.

Acest meci de gală, care a reunit cei mai buni jucători din NBA, a inaugurat anul acesta o nouă formulă, respectiv, în locul tradiţionalei confruntări dintre Est şi Vest, cei 20.000 de spectatori din arena Staples Center au asistat la o întâlnire între două echipe selecţionate de superstarurile LeBron James şi Stephen Curry.

Astfel, în faţa unei asistenţe pline de celebrităţi şi legende ale baschetului, între care Kareem Abdul-Jabbar şi Shaquille O'Neal, echipa lui James, starul lui Cleveland Cavaliers, a fost cea care s-a impus pe final, în ciuda faptului că "Team Stephen" a condus majoritatea meciului, însă nu a reuşit să împiedice revenirea lui James şi a coechipierilor săi.

Aflaţi la egalitate, 144-144, cu mai puţin de un minut rămas din ultimul sfert, cele două formaţii au avut un final de meci exploziv. Curry şi coechipierii săi au trecut în avantaj cu un punct (145-144) graţie unei aruncări libere reuşite de DeMar DeRozan (Toronto Raptors), jucătorul cel mai prolific al echipei cu 21 de puncte (la egalitate cu Damian Lillard).

Dar "Team LeBron" a trecut din nou în avantaj, graţie unui coş din săritură înscris chiar de "King" James, ideal servit de coechipierul său Kyrie Irving, apoi coşul care a adus victoria a fost înscris de cel mai bun jucător din NBA (MVP) în 2017, Russell Westbrook.

James, MVP-ul meciului


LeBron James a terminat meciul cu titlul de cel mai bun marcator, reuşind 29 de puncte, 10 recuperări şi 8 pase decisive. El a fost desemnat, cum era de aşteptat, MVP-ul All Star Game pentru a treia oară în carieră, ultima distincţie de gen datând din 2008.

La rândul său, Curry a înscris doar 11 puncte, având 3 recuperări şi 11 aruncări de la linia de trei puncte.

Componenţii echipei învingătoare vor primi, fiecare, o primă de 100.000 de dolari, în timp ce organizaţia de caritate aleasă de LeBron James, o asociaţie din Los Angeles care ajută copiii defavorizaţi, va încasa 350.000 dolari. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel