Naționala României a invins reprezentativa Belgiei cu 2-1

România
România

Naționala de fotbal a României a invins miercuri seara, într-un meci amical, reprezentativa similară a Belgiei cu scorul de 2-1. Pe Arena Națională din București, în fața a aproximativ 5000 de spectatori, golurile partidei au fost marcate de Maxim și Torje, pentru „ tricolori ”, respectiv Benteke pentru belgieni.

Diferența de 17 locuri din clasamentul FIFA, în favorarea belgienilor s-a văzut în prima jumătate de oră. Mai întâi Mertens a șutat frumos din marginea careului, mingea lovind bara, după care Benteke a profitat de o respingere greșită a lui Gardoș, și a înscris, cu noroc, de la zece metri.

În minutul 32, pe fondul dominației belgiene, Maxim ia o acțiune pe cont propriu, pătrunde în interior și șutează superb la colțul lung, de la 20 de metri, fără speranțe pentru portarul oaspeților.

După pauză selecționerul României, Victor Pițurcă, schimbă aproape toată echipa, iar „ tricolorii ” ies mai motivați de la vestiare.

După câteva incursiuni periculoase în banda dreaptă ale lui Torje, acesta trimite o centrare în careul advers, mingea lovește mâna unui fundaș belgian, iar arbitrul acordă penalty. Același Torje execută și din minutul 66 România conduce Belgia cu 2-1, scor ce avea să se păstreze până la sfârșit, cu toate că oaspeții au asediat în ultimele minute poarta lui Tătărușanu, ratând numeroase ocazii.

Echipa de start a României: Tătăruşanu - Chiricheş, Găman, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Nistor - Maxim, Grozav, Chipciu - Marica

Rezerve: Lung jr. - Luchin, Şt. Radu, Bourceanu, Dr. Grigore, Lazăr, Tănase, Torje, Goian, Neagu, B. Stancu, Alexe

Echipa de start a Belgiei: Mignolet - Gillet, Van Buyten, Kompany, Verthongen - Witsel, de Bruyne - Defour, Fellaini, Mertens - Benteke

Rezerve: Courtois - Hazard, Ciman, Mboyo, de Camargo, Simons, Vossen, de Bock, Lukaku, Gillet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel