Natalia Mateuţ riscă 12 ani de închisoare

natalia mateut
natalia mateut

Probleme mari pentru fiica fostului mare fotbalist Dorin Mateuț! Vedeta de la Antena 2 a fost trimisă în judecată pentru implicarea sa într-o afacere cu clonare de carduri bancare.

Natalia Mateuț riscă să stea între 3 și 12 ani după gratii. Asistenta de la emisiunea “Răi da’ buni” a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT Oradea, alături de alte persoane care alcătuiesc un grup infracțional profilat pe fraude financiare cu carduri bancare.

Vedeta a ajuns inculpată la Oradea după ce a fost turnată chiar de unul dintre liderii grupării, Emil Tudor, zis Ciorbă. Acesta a coordonat reţeaua care a acţionat în perioada 2010 - 2011 pe teritoriul României, Olandei şi Germaniei. Membrii grupării au falsificat carduri bancare cu care au cumpărat bunuri de lux şi au făcut retrageri de numerar, arată Transilvania Reporter.ro.

Natalia Mateuț este acuzată de afacerile derulate de grupare în București și Amsterdam, unde a fost arestată câteva zile în aprilie 2011, după o partidă de shopping de 80.000 de euro. Și iubitul său, Valentin Petrișor, a fost arestat în aceeași perioadă.

"Era disperată să-şi cumpere tot felul de bunuri, articole de îmbrăcăminte şi de valoare, comportându-se de parcă nu ar mai fi văzut astfel de bunuri niciodată", se arată în rechizitoriu. În timpul audierilor de la Amsterdam, Tudor şi Petrişor au negat că Natalia ar fi avut vreo implicare şi a scăpat atunci. În prezent, Natalia Mateuț a fost pusă sub învinuire, Emil Tudor fiind cel care a dat-o pe mâna judecătorilor. Vedeta a fost trimistă în judecată și riscă să stea după gratii de la 3 până la 12 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel