Naomi Campbell, relație amoroasă cu moștenitorul unei averi colosale

Naomi Campbell este una dintre cele mai cunoscute și mai bine plătite top modele din lume, fiind aleasă pentru prezentarea numeroaselor colecții celebre de mari creatori de modă ca Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. De curând, un regizor de la Hollywood a pus ochii pe ea și i-a oferit un rol important în filmul ”Empire”.

Frumoasa creolă Naomi Campbell va juca într-un serial TV american, intitulat "Empire", realizat de regizorul Lee Daniels, care va fi lansat în 2015. Sitcomul va avea ca temă principală viaţa unui patron de case de discuri specializate pe genul muzical hip-hop. 

În vârstă de 44 de ani, supermodelul va juca rolul Camillei, o femeie care are o relaţie amoroasă cu potenţialul moştenitor al afacerii lui Lucious Lyon, potrivit Mediafax. De asemenea, Campbell s-a arătat încântată de rolul primit, declarând că așteaptă cu nerăbdare să se alăture echipei de filmare. Alături de model vor juca și actorii Taraji P. Henson şi Terrence Howard, cel din urmă jucând rolul principal, cel al mogulului muzical Lucious Lyon.

Citește și: Gwyneth Paltrow și Chris Martin, din nou împreună


În urmă cu doi ani, Naomi a pozat goală alături de modelul britanic Kate Moss pentru coperta revistei Interview. 

Naomi Campbell s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra, însă ea este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel