Naomi Campbell, condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare

Modelul britanic Naomi Campbell a primit o condamnare de şase luni de închisoare cu suspendare, după ce, în august 2009, a atacat un paparazzo care încerca să o fotografieze împreună cu fostul ei iubit, miliardarul rus Vladimir Doronin.

În vârstă de 45 de ani, Naomi Campbell a fost găsită vinovată de o instanţă din Sicilia, pentru atac asupra lui Gaetano Di Giovanni, cel care s-a ales cu o zgârietură la nivelul ochilor, după ce modelul l-a lovit cu geanta, transmite Mediafax.

Se pare că Naomi Campbell a încercat, prin avocatul său, Guido Carlo Alleva, să oprească acest proces, invocând faptul că legea s-a schimbat, din 2009.

Deşi starul ajunsese la o înţelegere cu fotograful, iar acesta îşi retrăsese acuzaţiile, judecătorul Francesco Massara a dispus ca procesul să continue, din cauza acuzaţiilor grave.

Aceasta nu este prima dată când Naomi Campbell este implicată în astfel de incidente. Ea are în spate un şir lung de probleme cauzate de temperamentul vulcanic, fiind acuzată de multe ori de agresiune de către fostele ei angajate şi asistente. În 2008, top-modelul britanic şi-a recunoscut vinovăţia după ce a agresat doi poliţişti, într-un incident în urma căruia modelul a primit, pe viaţă, interdicţia de a urca la bordul aeronavelor companiei British Airways.

Vezi și: Un cunoscut cântăreț a fost reținut pe aeroport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel