Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, COȘMAR în SUA. "Este atât de înspăimântător"

Nadia Comăneci  și soțul ei, Bart Conner, trăiesc un coșmar în Statele Unite ale Americii, din cauza pandemiei de COVID-19. Iată ce au povestit cei doi. 

Nadia Comăneci este stabilită de zeci de ani în SUA alături de soțul ei, Bart Conner acolo unde au pus bazele unei Academii de Gimnastică. Adtfel, Bart Conner a dezvăluit care sunt problemele din această pandemie, în condițiile în care încearcă să continue pregătirea copiilor.

Prin ce coșmar trec Nadia Comăneci și soțul ei

„Cred că din acest motiv este atât de înspăimântător, sunt atât de multe lucruri pe care nu le ştim despre viitor. Încercăm să acţionăm responsabil, să îi ţinem pe copii în grupuri mici. Dacă aflăm că cineva este bolnav, este mai uşor să le spunem copiilor din acel grup să nu mai vină timp de două săptămâni şi astfel nu suntem nevoiţi să închidem toată sala. Ideea este să îi segmentăm în grupuri pentru a reduce riscul. Nimeni nu ştie.

Noi am încercat să ne adaptăm modelul de business. În mod normal suntem o afacere înfloritoare.Trebuie să fim conştienţi că va dura cel puţin un an până vom reveni la capacitatea normală. Aducem angajaţii la muncă pe măsură ce avem nevoie de ei”, a declarat Bart Conner, în direct la Antena 3.

Cum îi pregătește Nadia Comăneci pe sportivi

„Avem sportivi în fiecare zi de pe 15 mai, am început cu doar câțiva sportivi, i-am împărțit pe serii, grupe la fiecare aparat, au rămas în același nucleu și la următoarele aparate. Se dezinfectează aparatele de fiecare dată după o serie și încercăm să menținem distanțarea între sportivi. Am primit regulile statului Oklahoma cu ce se întâmplă

Avem speranța că va fi bine, dar nu știm când va fi bine, trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Trebuie să facem pași mici pentru că economia este în pericol și încercăm să mișcăm și noi lucrurile prin redeschiderea Academiei”, a completat Nadia Comăneci. 

SUA, reguli stricte

La Academia condusă de Nadia Comăneci și de Bart Conner sunt 1500 de sportivi, dar acum, doar 150 sunt prezenți.

„Lucrăm la capacitate redusă momentan. Avem instrucţiuni date de guvernul federal, de cel al statului şi de municipalitatea locală. Le luăm temperatura tuturor celor care intră şi o notăm. Le punem câteva întrebări despre membrii familiei lor, dacă sunt toţi bine. Încercăm pe cât posibil să eliminăm riscul. Copiii nu s-au antrenat de două luni. Sala a fost închisă în acest timp””, a mai spus Bart Conner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel