Nadia Comăneci și Ion Dolănescu, idila care era să se termine cu o căsătorie

nadia
nadia

Una dintre marile povești de dragoste din perioada comunistă se referă la Nadia Comăneci și Ion Dolănescu. Relația dintre cei doi, în anii '80,  a făcut vâlvă în acea perioadă, în care Nadia era considerată cea mai mare gimnastă a lumii.

Nadia Comăneci este una dintre femeile pe care Ion Dolănescu le-a adorat și iubit. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, scrie Click!. Campioana absolută  de la Montreal avea 25 de ani și era nelipsită de la petrecerile, care se ţineau lanţ în casa lui Ion Dolănescu.

De altfel, se spune că în momentul în  care Nadia a fugit din România, în noaptea aceasta de 27/28 noiembrie 1989, ar fi plecat  din casa lui Ion Dolănescu.

După moartea lui Dolănescu,  în martie 2009, au ieşit la iveală şi alte detalii  din viaţa sa amoroasă. Iustina Băluţeanu, Maria Ciobanu şi Margarita Valenciano sunt femeile care i-au marcat existenţa, însă doar cu prima a fost căsătorit.

 Pe Iustina Băluţeanu a luat-o de soţie pentru că avea nevoie de un buletin de Bucureşti. Mai târziu, s-a iubit patru ani cu Maria Ciobanu, cu care s-a cununat religios, deşi erau căsătoriţi fiecare cu altcineva. Din relaţia lor a rezultat un fiu, Ionuţ. Relaţia cu Margarita, din Costa Rica s-a încheiat subit de teama comuniştilor. Şi cu Margarita solistul a făcut un băiat, Dragoş, care a fost luat de mama sa în Costa Rica.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel